Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate la cel mai bun pret !

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camere frigorifice congelare sau refrigerare Cluj Napoca

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cu panouri termoizolante
Out Of stock
Descriere
Suntem pe piata inca din 1993, timpul a facut ca experienta noastra sa creasca o data cu trecerea lui.

In tot acest timp am montat de la camere frigorifice de mici dimensiuni pana la fabrici intregi de mii de metri patrati de panouri.

Ne adresam unui segment de piata destul de variat, de la micii intreprinzatori din industria alimentara, hoteluri, laboratoare, farmacii, pana la fabrici cu un renume pe piata romaneasca.

Montam camere frigorifice create special pentru clientii nostrii.

Proiectam camere frigorifice, pentru diferite incaperi, diferite forme, diferite destinatii de utilizare, cu scopul de a crea un spatiu util cat mai mare camera, astfel am reusit sa ne multumim cei mai exigenti clienti si sa le oferim spatii cat mai mari de depozitare.

In opinia noastra orice client este important, indiferent de amploarea proiectului, de dimensiunea camerei frigorifice ce trebuie proiectata si apoi executata din panouri frigorifice.

Pentru ca serviciile noastre sa fie cat mai complete si pentru a usura munca clientului, am decis sa producem in atelierul nostru si usi frigorifice, executate de echipele noastre, cu care sa echipam o camera frigorifica complet.

Incercam sa oferim astfel o camera frigorifica complet echipata pentru orice control impus de normele europene.

In tot acest timp, am confectionat camere frigorifice de congelare, camere frigorifice de refrigerare, camere frigorifice de pastrare, depozite, hale industriale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura